samen

WoningWoud zoekt partners om samen duurzaam te groeien

WoningWoud levert een superieure duurzame en efficiënte bouwoplossing voor particulieren, collectieven maar ook voor gemeenten en woningbouwcorporaties die op grote schaal betaalbare duurzame woningen moeten bouwen.  Dit kunnen we niet alleen.

Bouwers en Architecten

WoningWoud zoekt strategische partners die samen met ons het duurzaam bouwen in Nederland willen veranderen. Want hoe meer wij bouwen hoe beter het is voor het milieu, hoe vreemd dat ook mag klinken.

De bouw in Nederland wordt geconfronteerd met een snel veranderde wereld die voor tal van uitdagingen zorgt op het gebied van duurzaam, energietransitie, Nul-op-de-meter woningen, stikstof, PFas etc.

Het ontwikkelen van nieuwe duurzame bouwtechnologieën vereist grote investeringen en kan lang duren voordat dat iets oplevert, terwijl de woningbouwmarkt snel veranderd. Inmiddels zijn er al ruim 70 duurzame modulaire / systeem bouwoplossingen in de markt en komen er elk jaar wel 10 bij. WoningWoud levert een bouwmethode die zich in Scandinavië ruimschoots in de praktijk bewezen heeft en dat bovendien zich blijft ontwikkelen. 

Architecten kunnen gebruik maken state-of-the-art software om duurzame huizen te ontwerpen. Kant en klare modules maken het ontwerpen nog makkelijker. Samen met uw klant kunt u met behulp van een virtual reality bril de woning ontwerpen. De consequenties van de gemaakte keuzes in het ontwerp ziet u meteen terug. Niet alleen het ontwerp maar ook meteen inzicht in de kosten.

Het ontwerp wordt direct digitaal gekoppeld aan de bouwelementen. Dus daar waar de keuken of badkamer geplaatst wordt worden in de daarvoor bestemde bouwblokken al uitsparingen gemaakt voor de leidingen. 

Start-up INvesteerders

WoningWoud staat nog aan het begin van een mooie duurzaam bouwavontuur. Hoewel we bouwen op een “proven” technologie moet er nog geïnvesteerd worden om het ook in Nederland succesvol te laten zijn. WoningWoud is geïnteresseerd in investeerders die met ons de woningbouw markt in Nederland duurzaam willen veranderen. 

Dus als u kapitaal, kennis en ervaring in de woningbouw heeft dan zijn wij geïnteresseerd om samen te werken.

Contact

Samenwerken?