Projecten gezocht

Heeft u een duurzaam bouwproject, nieuwbouw of renovatie dat u met WoningWoud wilt realiseren?

WoningWoud is op zoek naar projecten door heel Nederland om deze innovatieve duurzame woningbouw te realiseren. Wij denken dat door de gestegen acceptatie van werken op afstand veroorzaakt door Covid 19, er meer en meer behoefte zal ontstaan om te wonen buiten de stad.

Particulieren en collectieven

Woningbouw collectieven

Meer en meer zien we woningbouw collectieven. Groepen particulieren die hun eigen duurzame woningen willen ontwerpen en bouwen. WoningWoud kan hierbij een rol spelen. Van aankoop tot financiering grond, ontwerp productie en levering van de duurzame bouwblokken.

Particulieren

Regelmatig worden we benaderd door particulieren die grond in bezit hebben en dat willen ontwikkelen tot duurzame woningbouw. Bijvoorbeeld een voormalig bedrijfsgebouw of bedrijfsterrein of een stuk grond aangekocht om ter zijner tijd verder te ontwikkelen.

Ontbreekt u het aan tijd, gelegenheid, kennis en ervaring om dit stuk grond verder te ontwikkelen neem dan contact met WoningWoud op. Wij hebben de kennis ervaring en toegang tot een unieke en bewezen duurzame Scandinavische bouwmethode. Van ontwerp, productie, bouw tot aan verkoop kunnen we u daarbij helpen uw duurzame woningbouw project te realiseren.

Gemeenten & woningbouwcorporaties

gemeenten: Duurzame woningbouw om SDG in te vullen

We zien in toenemende mate gemeente de duurzame woningbouw handschoen oppakken. Mooie duurzameĀ  beleidsplannen zien we voorbijkomen, maar het vertalen in duurzame woningbouw projecten is de volgende uitdaging.

Wij willen graag voor gemeenten die duurzame projectontwikkelaar zijn die het op een andere manier doet. Met oog voor bewoners, duurzaam woongenot en het klimaat. Daarmee helpen we gemeenten ook hun Sustainable Development Goals (SDGs) invullen

woningbouw corporaties: betaalbaar duurzaam wonen

Woningbouw corporaties staat voor een enorme opgave om betaalbare duurzame woningen te bouwen. Enkele woningbouw corporaties experimenteren al met bio-based bouwoplossingen maar we staan nog aan het begin van de omwenteling. Het vertrouwen in de nieuwe technologie moet nog groeien.

WoningWoud helpt woningbouw corporaties graag met haar ervaring, In Scandinaviƫ is ruime ervaring met het bouwen van duurzaam betaalbare woningen.

Contact

Let's talk about your project